Manual de Istorie pentru clasa a 11-a

Manual de Istorie pentru clasa a 11-a este o alternativă foarte bună pentru manualele de istorie la clasă deoarece:

- informația este structurată mai bine;

limbajul este mai clar;

- îți oferim și exerciții pentru Bac.

Manualul respectă programa și structura acesteia, astfel că îl vei găsi împărțit în capitole și subcapitole ușor de parcurs. Pe măsură ce profesorii noștri termină de redactat, capitolele vor fi publicate în manualul de Istorie pentru clasa a 11-a.

Al treilea an de liceu este foarte important pentru toți elevii, întrucât reprezintă anul în care aceștia experimentează pentru prima dată emoțiile examenului de Bacalaureat. Simularea de Bac din clasa a 11-a este un prilej excelent de a-i ajuta pe aceștia să-și facă o idee despre examenul ce îi așteaptă.

Chiar dacă este o simplă simulare, e bine să te pregătești din timp și să încerci să iei o notă cât mai mare. 

Dacă te pregătești să dai simularea la Istorie, manualul de Istorie pentru clasa a 11-a oferit de liceunet îți va fi un ajutor de nădejde. Capitolele sunt redactate de profesori competenți și respectă întocmai programa. 

Aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru următoarele capitole: Europa contemporană, Dominația Europei asupra lumii, Migrații în lumea contemporană, Impactul tehnologiei asupra vieții cotidiene, Știința și tehnica în slujba războiului, etc.

Datele și evenimentele istorice sunt prezentate într-un mod simplu și accesibil. În acest fel, studierea Istoriei nu va mai reprezenta o problemă pentru tine.

Cu ajutorul materialului pe care profesorii Liceunet istoria pentru clasa a 11-a ți se va părea mai ușoară, iar notele tale la teste, teze și examene se vor îmbunătăți considerabil.

Manualul pentru clasa a 11-a respectă programa și structura acesteia, astfel că îl vei găsi împărțit în capitole și subcapitole ușor de parcurs. Pe măsură ce profesorii noștri termină de redactat, capitolele vor fi publicate în manualul de Istorie pentru clasa a 11-a.

Spor la citit și învățat!

Manual de Istorie pentru clasa a 11-a

[6]
Review-urile utilizatorilor
 • 23.11.2019
  Scris de Elev in clasa a 11-a
  Un manual foarte bun, bine structurat, cu un limbaj accesibil "începătorilor". Felicitări!
 • 20.03.2019
  Scris de Elev in clasa a 11-a
  am gasit prin voi un "profesor" de care aveam nevoie.
 • 06.11.2020
  Scris de Profesor de liceu
  Foarte frumos structurat ... pe intelesul tuturor
 • 09.10.2022
  Scris de Profesor de liceu