Manual de Istorie pentru Clasa a 10-a

Ne bucurăm că ai ales să înveți din Manual de Istorie pentru clasa a 10-a! Îți prezentăm informația istorică și datele istorice pentru clasa a 10-a într-un mod simplu și accesibil.

Învață cu manualul oferit de Liceunet și notele tale se vor putea îmbunătății. Folosește-l pentru teste, referate și teze și chiar olimpiadă. Studiul pentru această materie nu trebuie să reprezinte o problemă pentru tine!

Manualul clasei a 10-a respectă programa și structura acesteia, astfel că îl vei găsi împărțit în capitole și subcapitole ușor de parcurs. De exemplu, vei găsi informații utile despre iluminism, evenimentele care au dus la revoluția franceză și modul în care a influențat aceasta evenimentele ulterioare: Consulatul și imperiul lui Napoleon, Constituirea statelor unite (de la primele colonii la Tea Party și Declarația și Războiul de Independență) și Revoluția Industrială.

De asemenea, tot aici vei afla mai multe despre Țările Române în secolele XVII - XX (problema orientală, revoluția de la 1848, Marea Unire de la 1918, România în contextul celui de-al doilea război mondial și Holocaustul).

Spor la citit și învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Manual de Istorie pentru Clasa a 10-a

[8]
Review-urile utilizatorilor
 • 19.10.2020
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  Este foarte bun, m-a ajutat sa iau vreo 3 de zece
 • 23.05.2020
  Scris de Elev in clasa a 9-a
  Mulțumesc mult!
 • 31.08.2021
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  este super
 • 12.05.2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a