Manual de Istorie pentru clasa a 10-a

Ne bucurăm că ai ales să citești și să înveți din ”Manual de Istorie pentru clasa a 10-a”! Îți prezentăm informația istorică și datele istorice pentru clasa a 10-a într-un mod simplu și accesibil.

Studiul pentru această materie nu va mai reprezenta o problemă pentru tine. Învață cu manualul oferit de liceunet și notele tale se vor îmbunătății.

Folosește-l pentru teste, referate și teze și chiar olimpiadă.

Manualul clasei a 10-a respectă programa și structura acesteia, astfel că îl vei găsi împărțit în capitole și subcapitole ușor de parcurs. Vei găsi informații utile despre iluminism, evenimentele care au dus la revoluția franceză și modul în care a influențat aceasta evenimentele ulterioare: Consulatul și imperiul lui Napoleon, Constituirea statelor unite (de la primele colonii la Tea Party și Declarația și Războiul de Independență) și Revoluția Industrială.

De asemenea, tot aici vei afla mai multe despre Țările Române în secolele XVII - XX (problema orientală, revoluția de la 1848, Marea Unire de la 1918, România în contextul celui de-al doilea război mondial și Holocaustul).

Pe măsură ce profesorii noștri termină de redactat, capitolele vor fi publicate în Manualul de Istorie pentru clasa a 10-a. Spor la citit și învățat!

Manual de Istorie pentru clasa a 10-a

[8]
Review-urile utilizatorilor
 • 19.10.2020
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  Este foarte bun, m-a ajutat sa iau vreo 3 de zece
 • 23.05.2020
  Scris de Elev in clasa a 9-a
  Mulțumesc mult!
 • 31.08.2021
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  este super
 • 12.05.2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a