Rinichi și boli renale

Profesorii noștri au pregătit acest eBook pentru a-ți oferi toate informațiile despre Sistemul Excretor, care îți sunt folositoare atât la clasă, cât și în scopul pregătirii pentru Bacalaureat. Informațiile pe care ți le oferim sunt în conformitate cu programa oficală după care studiezi în liceu, dar și cu programa eliberată de către Ministerul Educației pentru examenul de Bac la Anatomie. 

Acest eBook conține:

  • o schemă cu structurile sistemului excretor și minimum de informații pe care trebuie să le cunoaști din acest capitol;
  • o lucrare tip referat despre funcțiile sistemului excretor, cu imaginile și explicațiile necesare;
  • o lucrare despre patologia sistemului excretor, care cuprinde principalele boli renale, cauzele, simptomele și tratamentul lor.

Pentru că ne gândim la cum să îți facem procesul de învățare mai ușor, toate lucrările noastre conțin definiții ale principalelor noțiuni din text, imagini și scheme explicative. Vei parcurge mai ușor materia astfel și vei înțelege tot ce citești. Nu te chinui să tocești fără să înțelegi ce citești! Învață alături de noi și poate așa vei descoperi latura plăcută a Biologiei (Anatomie) și vei observa cum îți vor crește și notele.