Manual de Anatomie și fiziologie umană

Manualul de Anatomie și fiziologie umană tratează materia pe care o studiezi în clasa a 11-a, de care vei avea nevoie și pentru Bacalaureat dacă alegi să susții bacul la biologie umană. În plus față de materia din manualul acesta, în programa de bacalaureat intră și noțiuni din Manualul de Genetică și din Manualul de Ecologie.

Pentru a exersa rezolvarea cerințelor de la bac, îți recomandăm Ghidul Bacalaureatului la Anatomie.

Capitolele din acest manual cuprind imagini, scheme, schițe și definiții ale termenilor cheie, precum și explicații cât mai simple ale acestora. Aici îți prezentăm părțile corpului uman, unde se află și din ce sunt făcute (anatomie), precum și modul în care funcționează și interacționează unele cu altele (fiziologie).

Principalele capitole ale manualului sunt:

Fiecare capitol din acest manual de Anatomie umană cuprinde sub-capitole în care despărțim fiecare lecție în bucăți logice și ușor de învățat. Pentru fiecare sistem vei găsi informații importante precum: principalele organe ce alcătuiesc un sistem, rolul pe care acestea îl îndeplinesc în menținerea homeostaziei organismului, noțiuni de patologie specifice organelor din sistemul respectiv. Astfel, Manualul de Anatomie și Fiziologie umană cuprinde teme importante pe care trebuie să le știi pentru Bac și pentru clasă.

Vrei să te apuci să recapitulezi pentru bac dar nu ai reușit să prinzi destul de bine materia la clasă? Încerci să te uiți în manual dar nu înțelegi explicațiile, sau este mult prea multă informație și nu știi ce să alegi? Accesează Manualul de Anatomie și fiziologie umană și haide să vedem ce poate să ne ofere minunata lume a biologiei umane!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Manual de Anatomie și fiziologie umană

[34]
Review-urile utilizatorilor
 • 17.10.2017
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Pot să dau acest calificativ deoare anumite chestii lipsesc. Un foarte bun rezumat!
 • 13.02.2022
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  explicat bine, mai are cateva typos insa este chiar bun
 • 22.04.2022
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  Genial, foarte bine scris si explicat
 • 15.03.2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Foarte bun!