Eu sunt Malala de Malala Yousafzai și Christina Lamb

Eu sunt Malala (Eu sînt Malala) este titlul unui roman autobiografic scris de către Malala Yousafzai, o tânără de origine pakistaneză care a militat pentru drepturile femeilor la educație în Pakistan și care a primit Premiul Nobel pentru Pace în anul 2014, în colaborare cu Christina Lamb, o scriitoare și jurnalistă britanică. Opera a fost publicată pentru întâia oară în data de 8 octombrie 2013, fiind tradusă în peste 40 de limbi.

Romanul are ca temă principală lupta pentru drepturile femeilor și spune povestea Malalei, o tânără are curajul să lupte pentru dreptul la educație în momentul în care talibanii au preluat puterea în regiunea în care acesta locuia și au decis să interzică educația pentru persoanele de sex feminin. Împreună cu tatăl ei, Malala a luptate pentru a face dreptate în valea Swat, punându-și chiar și viața în pericol.

Rezumatul pe scurt și rezumatul pe capitole pe care ți le pune la dispoziție echipa Liceunet te vor ajuta să înțelegi mai bine povestea Malalei. În plus, tot aici găsești o prezentare a  ideilor principale ale romanului autobiografic, precum și o fișă de lectură, ambele fiind extrem de utile pentru a reține mult mai ușor informațiile esențiale.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Eu sunt Malala de Malala Yousafzai și Christina Lamb

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.