Ca peștele în copac de Lynda Mullaly Hunt

Ca peștele în copac este un roman pentru copii și adolescenți scris de scriitoarea americană Lynda Mullaly Hunt. Opera a fost publicată pentru întâia oară în anul 2015, iar în limba română a fost tradusă un an mai târziu.

Opera abordează teme precum empatia, creativitatea, inteligența emoțională, familia și prezintă importanța de a avea profesori și prieteni care să ne fie alături și să ne susțină pentru a depăși anumite provocări și a atinge potențialul maxim. 

Protagonista este Ally, o fetiță elevă în clasa a șasea, care deși este foarte talentată și inteligentă, nu poate citi din cauză că suferă de dislexie. Această problemă este amplificată și de faptul că, de-a lungul timpului, Ally a schimbat mai multe școli întrucât tatăl ei lucra în armată, iar din acest motiv erau nevoiți să se mute foarte des.

Viața lui Ally începe să se schimbe în momentul în care îl întâlnește pe domnul Daniels, noul ei profesor, un bărbat amabil și foarte atent care observă problemele pe care le are Ally și își adaptează metodele de predare astfel încât fetița să învețe mai ușor și să își recapete încrederea în sine.

Află mai multe detalii despre povestea lui Ally cu ajutorul rezumatului și a eseului care conține caracterizarea personajelor

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ca peștele în copac de Lynda Mullaly Hunt

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.