Lock

Matei Brunul de Lucian Dan Teodorovici

Lock

Matei Brunul este un roman semnat de scriitor, regizor și scenarist român contemporan Lucian Dan Teodorovici și publicat pentru întâia oară în anul 2011, la editura Polirom.

Opera a primit numeroase distincții, printre cele mai reprezentative numărându-se Premiul literar „Augustin Frațilă”, „Premiul pentru Proză” revistei „Observator cultural”, „Premiul Național de Proză” al Ziarului de Iași, „Premiul pentru Proza” al revistei Ateneu și „Premiul special al publicului” la Gala Industriei de Carte din România. Totodată, opera a fost nominalizată la „International Dublin Literary Award”, în 2019.

Romanul spune povestea lui Bruno Matei, un tânăr care după o perioadă petrecută în Italia, revine în București și începe să lucreze la Teatrul de Păpuși. Ajunge să fie condamnat la zece ani de muncă forțată, iar astfel viață i se schimbă în totalitate.

Află deznodământul romanului Matei Brunul de Lucian Dan Teodorovici și alte informații relevante despre operă cu ajutorul rezumatului pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Matei Brunul de Lucian Dan Teodorovici

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.