Hronicul și cântecul vârstelor

Romanul Hronicul și cântecul vârstelor este o operă cu un caracter memorialistic pronunțat, scrisă de către Lucian Blaga în perioada 1945-1946, dar publicată abia după moartea autorului, în anul 1965. Fiind o operă care descrie viața lui Lucian Blaga atât în copilărie, cât și în plină formare, urmărind practic drumul existențial al scriitorului de la nașterea sa până la momentul lansării sale definitive, ea poate fi considerată un bildungsroman.

Pentru a-ți ușura pregătirea pentru ora de limba și literatura română și pentru a te ajuta să înțelegi mai bine mesajul transmis de către autor prin intermediul acestui text, am conceput acest eBook în care găsești toate tipurile de eseu pe care le-ai putea primi drept temă sau cerință la teză sau la o lucrare.

Folosind informațiile de aici îți vei aminti cum descrie Blaga satul natal, anii copilăriei, cum își prezintă părinții și familia sau care este parcursul său după ce pleacă la studii la Viena. Toate aceste explicații au fost făcute în cadrul unor eseuri ample, care te vor ajuta să îți structurezi propriile materiale.

Accesează eBook-ul romanului Hronicul și cântecul vârstelor pentru a ști cum trebuie redactată caracterizarea personajului principal, care sunt informațiile pe care trebuie să le conțină o fișă de lectură sau ce trebuie să evidențiezi atunci când realizezi portretul părinților.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Hronicul și cântecul vârstelor

[5]
Review-urile utilizatorilor
 • 08.11.2020
  Am gasit informatiile de care aveam nevoie.
 • 27.01.2019
  Scris de Elev in clasa a 9-a
  Foarte bun si de ajutor.
 • 21.01.2018
  Scris de Elev in clasa a 9-a
  foarte bun
 • 29.01.2023
  Scris de Profesor de liceu