Personaje

Caracterizările pe care le vei găsi în cadrul acestui eBook prezintă o imagine detaliată a personajelor principale și secundare din romanul pentru adolescenți „Tabăra”, scris de autorul american Louis Sachar. În paginile de mai jos vei găsi o prezentare complexă a personajelor principale Stanley și Zero. De asemenea, vei găsi detalii și despre ceilalți membri ai grupului D: liderul singuratic X-Ray („Rază-X”), durul, dar sensibilul Squid („Caracatiță”), violentul Armpit („Subraț”), excentricul Zigzag (Strâmbul) și simpaticul Magnet.

De asemenea, îi amintim pe cei trei consilieri ai taberei „Green Lake”, domnul Pendanski, cel cu „inima de gheață”, sadicul domn Sir și directoarea Linda Walker. În cele din urmă, vei găsi o prezentare a cunoscutei profesoare care devine temuta și nemiloasa hoață Kathrine Barlow.

Caracterizările noastre rezumă trăsăturile personajelor principale și secundare în ceea ce privește înfățișarea, personalitatea, mediul social, acțiunile și dezvoltarea lor în roman. 

Stanley Yelnats

Poreclă: „Omu' cavernelor”

Vârstă: 14 ani

Înfățișare: alb, supraponderal. El este cel mai înalt din grupul D și devine din ce în ce mai musculos, subțire și puternic ca urmare a săpării a nenumărate gropi.

Condamnat pentru: se presupune că a furat adidașii vedetei de baseball Clyde Livingston.

Ierarhie: deținut la tabăra „Lacul Verde”, ultimul în clasamentul grupului D, coleg alergător; urcă în rang după ce îi cedează una dintre descoperirile sale lui Rază X, liderul grupului.

Trăsături de caracter: inteligent, timid,...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in