Lock

Care-i faza cu cititul?

Lock

Care-i faza cu cititul? - Seniorii este titlul unui volum de povestiri coordonat de Liviu Papadima, critic literar, eseist și istoric. Volumul a fost publicat pentru întâia oară în anul 2010 și cuprinde douăzeci și cinci de povestiri, scrise de autori diferiți, printre care se numără: Paul Cernat, Dan Lungu, Ioana Bot, Mircea Cărtărescu, Vasile Ernu, Simona Popescu, Ioana Pârvulescu, Neagu Djuvara și Doina Ruști.

În 2013, a apărut și volumul intitulat Care-i faza cu cititul? - Juniorii, care conține texte scrise de copii și adolescenți, cu toții pasionați de minunata lume a cărților.

Așadar, ambele volume abordează tema lecturii și prezintă, prin intermediul scurtelor povestiri, modul în care scriitorii și-au descoperit pasiunea pentru citit, unii dintre ei fiind ajutați de membri ai familiei, în vreme ce alții au făcut singuri această descoperire. 

Citește rezumatul pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet pentru a-și reaminti mai ușor ce de petrece în fiecare dintre povestirile care compun volumul Care-i faza cu cititul? - Seniorii. 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Care-i faza cu cititul?

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.