Alice în țara minunilor

Alice în țara minunilor este o operă care poartă semnătura scriitorului englez Lewis Carroll și a fost publicată pentru prima oară în anul 1865. Cartea a fost ilustrată de către ir John Tenniel, iar lucrările acestuia sunt utilizate adesea chiar și în prezent. 

Opera Alice în țara minunilor a fost redactată sub forma unui roman, iar tema principală se conturează în jurul ideii formării personalității și a trecerii de la copil la adult a personajului principal. Tocmai din acest motiv, opera lui Lewis Carroll se regăsește și în programa pentru limba și literatura română, clasa a IX-a. Astfel, atunci când vei studia capitolul „Joc și joacă”, este posibil să întâlnești un fragment din acest text și în manualul tău școlar.

Pentru a fi cât mai bine pregătit și pentru a înțelege cu exactitate mesajul pe care Lewis Carroll îl transmite prin intermediul acestui text, profesorii noștri de limba română ți-au pregătit câteva materiale care vor facilita pregătirea ta. Rezumatul, comentariul operei, dar și materialul care conține caracterizarea personajului principal îți vor folosi ca sursă de inspirație pentru rezolvarea tuturor cerințelor din manual.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Alice în țara minunilor

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.