Personaje

Materialele pe care echipa Liceunet ți le pune la dispoziție te vor ajuta să realizezi caracterizarea celor mai importante personaje din cartea „Jurnalul Annei Frank”. 

În primul rând, în cadrul acestui eBook, vei găsi o descriere detaliată a personajului principal, Anna Frank, care își descrie viața ascunsă, temerile și speranțele ei în 195 de înregistrări din jurnal. Pentru lumea exterioară, Anne Frank se prezintă ca o adolescentă lipsită de griji, plină de viață și guralivă, care rareori rămâne serioasă și nu pare să-i pese de opiniile altora. Acest comportament este adesea criticat de aducții care se ascund alături de Anne, care îi amintesc constant să fie mai modestă și mai rezervată.

Cu toate acestea, în adâncul sufletului, Anne este o persoană foarte grijulie, sensibilă și autocritică. Ea se străduiește în mod constant să se îmbunătățească și să își dezvolte caracterul. Cu ambiția, setea de cunoaștere și dorința de a scrie, ea tânjește după o viață plină de aventuri și plină de farmec ca scriitoare. Ea își dorește să publice jurnalul ca un roman după război și începe să revizuiască lucrarea în timp ce se ascunde. Cu toate acestea, ea nu are suficient timp pentru a face acest lucru, deoarece cele opt persoane ascunse sunt arestate de poliție în 4 august 1944.

Ale două personaje importante din „Junalul Annei Frank” sunt Margot Frank, sora Anei, și Otto Frank, tată fetei.

De asemenea, tot aici vei găsi descrieri ale celorlalte personaje, cărora le-am conturat câte un scurt profil.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in