Șoareci și oameni de John Steinbeck

Of Mice and Men, tradus în limba română Șoareci și oameni, este titlul unui roman scris de autorul american John Steinbeck și publicat pentru întâia oară în anul 1937. Cartea are la bază experiențele trăite de Steinbeck în adolescență, în perioada în care a lucrat la fermele de sfeclă de zahar alături de migranți.

Opera prezintă experiențele prin care trec George Milton și Lennie Small, doi muncitori din California care se mută dintr-un loc în altul pentru a munci, cu speranța că într-o zi vor avea suficienți bani pentru a cumpăra și a lucra propriul pământ. George este un bărbat inteligent, dar care, din păcate, nu a avut parte de educație, în vreme ce Lennie este un om cu dizabilități mintale, George fiindu-i astfel camarad și protector.

Rezumatul romanului Șoareci și oameni (Of Mice and Men) de John Steinbeck te va ajuta să afli ce se petrece în fiecare dintre cele șase secțiuni în care este structurat textul, având astfel la dispoziție o sursă de inspirație pentru redactarea propriilor eseuri.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Șoareci și oameni de John Steinbeck

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.