Lock

La răsărit de Eden de John Steinbeck

Lock

La răsărit de Eden este un roman scris de autorul american John Steinbeck, laureat al Premiului Nobel. Opera a fost publicată în anul 1952 și are ca sursă de inspirație povestea bibilică a lui Cain și Abel, fiind considerată una dintre capodoperele secolului XX.

Așadar, acțiunea se desfășoară în California, la începutul secolului XX, și urmărește destinele a două generații de frați, începând cu Adam și Charles Trask și continuând cu Aaron și Caleb, fiii lui Adam. Printre temele care se regăsesc se numără tema familiei, mai exact, invidia dintre frați, și tema dragostei.

Pentru a te ajuta să înțelegi cât mai bine acest text, precum și să afli detalii semnificative referitoare la romanul La răsărit de Eden de John Steinbeck, echipa Liceunet îți pune la dispoziție un rezumat, precum și caracterizarea celor mai importante personaje.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

Adam Trask este tatăl celor doi frați, Aron și Caleb. El domină prima parte a romanului, până când fiii lui ating vârsta maturității. Asemenea lui Aron, și el a avut un frate, pe Charles, care, asemenea lui Caleb, l-a invidiat și s-a dovedit a fi un personaj imoral. Spre deosebire de Charles, Adam are un suflet bun, este cinstit și generos. De asemenea, este favoritul tatălui său, Cyrus („Te iubesc mai mult pe tine. Mereu am făcut-o. Poate e rău că ți-am spus, dar e adevărat”), pe care nu-l evaluează corect, refuzând să vadă părțile lui negative.

Adam i-a transmis fiului său, Aron, ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

La răsărit de Eden de John Steinbeck

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.