Lock

Jocul lui Westing de Ellen Raskin

Lock

Jocul lui Westing este numele unui roman pentru adolescenți scris de autoarea americana Ellen Raskin și publicat pentru întâia oară în anul 1978, de către editura Dutton. Într-un sondaj publicat de School Library Journal în anul 2012, opera s-a clasat pe locul nouă în topul romanelor pentru copii din toate timpurile. În anul 1997 povestea a fost ecranizată.

Opera este construită asemenea romanului „Zece negri mititei” de Agatha Christie, având structura unui puzzle. Astfel, romanul poate fi considerat mai degrabă o înșiruire de dosare decât o operă literară, autoarea prezentând încă de la început cele șaisprezece personaje principale, iar mai apoi firul narativ.

Povestea este construită în jurul morții unchiului Westing, un milionar care își va lăsa averea aceluia care va reuși să deslușească circumstanțele morții sale, după cum acesta precizează în testament.

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine acest text, dar și pentru a avea un sursă de inspirație pentru redactarea unui rezumat, profesorii Liceunet au conceput acest eBook care conține informațiile esențiale despre romanul Jocul lui Westing de Ellen Raskin.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Jocul lui Westing de Ellen Raskin

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.