Lock

Lupul de mare de Jack London

Lock

Lupul de mare este un roman de aventură scris de cunoscutul scriitor american Jack London și publicat pentru prima oară în anul 1904. Opera s-a bucurat de un mare succes și a fost tradusă în peste 30 de limbi.

Romanul spune povestea lui Humphrey van Weyden, un tânăr critic literar care, în urma unei călătorii de la San Francisco spre Sausalito suferă un accident și este salvat de o balenieră. Căpitanul vasului plecat la vânătoare de foci este Lup Larsen un om autoritar și crud, însă înzestrat cu o inteligență aparte. Viața pe balentieră se dovedește a fi una extrem de grea pentru protagonist, întrucât Lup îl umilește punându-l chiar la cârma vasului, în ciuda faptului că nu avea cunoștințele necesare.

Cu ajutorul rezumatului pe care echipa Liceunet ți-l pune la dispoziție vei afla cum se încheie aventura lui Humphrey van Weyden, precum și alte detalii importante despre romanul Lupul de mare de Jack London.

Iată un scurt fragment din textul pe care îl vei găsi accesând acest material:

În urma unei încercări de ucidere a lui Larsen de către doi membri ai echipajului, Johnson și Leach, Humphrey este numit cârmaci, în ciuda faptului că nu avea cunoștințele necesare pentru a îndeplini această funcție. Drept ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Lupul de mare de Jack London

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.