Lock

Harry Potter

Lock

Harry Potter este denumirea unei serii de romane scrise de autoarea britanică J. K. Rowling. Cărțile prezintă povestea unui tânăr vrăjitor, Harry Potter, și a prietenilor acestuia, Hermione Granger și Ron Weasley, cu toții elevi la Hogwarts, școala de magie și vrăjitorii. Acțiunea principală se concentrează în jurul luptei lui Harry Potter împotriva lordului Cap-de-Mort, cel mai întunecat și temut vrăjitor.

Primul dintre romane este intitulat Harry Potter și piatra filosofală și a fost publicat în data de 26 iunie 1997. Un fragment din această operă vei întâlni și în manualul de clasa a IX-a, atunci când vei studia capitolul „Joc și joacă”. Pentru a-ți fi mai ușor să rezolvi cerințele, echipa Liceunet îți pune la dispoziție rezumatele romanelor „Harry Potter și piatra filosofală”, „Harry Potter și camera secretelor”, „Harry Potter și prizonierul din Azkaban”, „Harry Potter și pocalul de foc” sau „Harry Potter și Ordinul Phoenix”. 

Dacă vrei să afli care sunt calitățile de care dă dovadă personajul principal, poți citi caracterizarea acestuia sau a personajului feminin Hermione Granger. În plus, ai la dispoziție și o fișă de lectură a volumului „Harry Potter și piatra Filosofală”.

Totodată, în acest eBook am inclus rezumat în limba engleză: Harry Potter and The Philosopher's Stone, în cazul în care vei discuta despre această operă la ora de limba engleză. Totodată, am inclus o recenzie în limba engleză a romanului, dar și a romanului Harry Potter și Talismanele Morții (Harry Potter and the Deathly Hallows) și un eseu intitulat Harry Potter and the dysfunctional economy of the Wizarding World

Accesează-le pentru a afla mai multe despre universul pe care J. K. Rowling îl imaginează în operele sale.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Harry Potter

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 11/09/2020
    Scris de Elev in clasa a 9-a
    Un material bine conceput,structurat astfel incat actiunea sa fie inteleasa de toti cei interesati .