Schemă

Fiecare elev are propriul său stil de a învăța. Profesorii noștri de Istorie au luat în calcul preferințele fiecăruia și de aceea am creat această secțiune specială: ”Schemă Istorie.”

Așadar, dacă îți place studiul schematic, această categorie este ideală pentru tine.

Ce informații poți găsi în schemele noastre pentru Istorie

În schemele noastre vei avea parte de cele mai importante date, evenimente și personalități legate de subiectul tratat. De exemplu, într-o schemă despre Primul Război Mondial vei putea citi despre principalele bătălii, anii acestora, cum s-au desfășurat, care au fost principalele tabere, cine a ieșit învingător și cine a pierdut.

Informațiile au fost redactate de profesorii noștri de Istorie, așadar te poți asigura că nu am omis nicio dată importantă. De asemenea, în schemele noastre ne folosim de chenare și culori pentru a te ajuta să memorezi vizual și atributiv.

Cu ajutorul schemelor noastre vei reuși să înveți strict informația necesară, rolul de a formula în propoziții datele istorice reveninându-ți ție.

Exemple de scheme: Schemă Marea Unire 1 decembrie 1918, Schemă Primul Război Mondial, Schemă Al Doilea Război Mondial, Schemă Mihai Viteazul

Citește exemplele noastre și vei reuși să reții mai ușor cele mai importante date și evenimente.