Istorie

Secțiunea „Istorie” este dedicată elevilor de liceu. Astfel că, fie te pregătești pentru examenul de Bacalaureat la această disciplină, fie ai nevoie de inspirație la clasă sau doar dorești să cunoști informații noi despre anumite teme istorice, aici poți găsi explicații clare.

Istorie - Suport de studiu

Îți punem la dispoziție materiale diverse la disciplina istorie, împărțite în cinci categorii: Eseu Bac, Subiectul I, Subiectul al II-lea, Referat și Manuale.

Mai mult de atât, îți explicăm pas cu pas prin ghiduri cum se rezolvă fiecare subiect în parte. Ghiduri precum „Cum să scrii un eseu la Istorie pentru Bac”, „Subiect I Bac Istorie - Ghid pentru rezolvări corecte”, „Subiect II Istorie Bac - Ghid pentru rezolvări complete” sau „Ghid Istorie Bacalaureat: Cum să delimitezi/identifici perioadele istorice” te vor ajuta să obții rezultate mai bune la examene.

De asemenea, am structurat materia pe care o vei parcurge în fiecare an de studiu în manuale, după cum urmează: Manual de Istorie pentru clasa a IX-a, Manual clasa a X-a, Manual clasa a XI-a și Manual de Istorie pentru clasa a XII-a.

Cu noi, Bacul poate fi mai ușor!