Lock

Ctitorii de Ion Pillat

Lock

Ctitorii este o poezie scrisă de Ion Pillat și reprezentativă pentru tradiționalism. Tema pe care o abordează poetul face referire la trecerea ireversibilă a timpului, eul liric manifestându-și nostalgia față de vremurile apuse.

Totodată, textul redă dragostea eului liric pentru viața la țară, pentru cadrul natural și frumusețile acestuia, însă unele dintre momentele petrecute odată în natură sunt acum doar niște amintiri pe care autorul pe păstrează cu sfințenie.

Textul este structurat în șase strofe a câte patru versuri, iar pentru a-ți face o impresie cât mai clară despre mesajul transmis și despre viziunea despre lume a autorului, echipa Liceunet îți pune la dispoziție o analiză a poeziei. În acest eBook vei găsi atât interpretarea strofelor, cât și detalii despre temă, semnificația titlului, elementele de versificație sau apartenența la curentul tradiționalist. Citește informațiile pe care ți le punem la dispoziție și îți va fi mult mai ușor să scrii propriul eseu despre poezia Ctitorii de Ion Pillat.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ctitorii de Ion Pillat

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.