Corigent la limba română

Corigent la limba română este un roman care poartă semnătura scriitorului Ion Minulescu. Întrucât prezintă adolescența și viața de licean a autorului, dar descrie și alte experiențe marcante, precum prima dragoste sau orașul în care și-a petrecut copilăria, opera este catalogată drept un roman autobiografic.

Romanul a fost publicat pentru prima oară în anul 1929 și este una dintre cele mai remarcabile opere ale autorului, reușind să cucerească cititorii prin naturalețea cu care Minulescu își descrie copilăria. Cu toate că textul a avut un succes incontestabil, Ion Minulescu nu își consideră opera un roman propriu-zis, el considerându-se, înainte de toate, poet.

Rezumatul, caracterizarea lui Bucu, personajul principal al romanului, și fișa de lectură îți vor fi de folos pentru a-ți reaminti cele mai importante evenimentele pe care le narează Ion Minulescu în romanul său. Așadar, indiferent de cerințele pe care le vei primi în legătură cu romanul autobiografic Corigent la limba română, în acest eBook vei găsi suficiente explicații care să te ajute să dai răspunsurile corecte la exercițiile din manualul școlar.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Corigent la limba română

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.