Triumful talentului

Triumful talentului este o schiță care îi aparține lui Ion Luca Caragiale și care a fost publicată pentru prima dată în volumul „Momente, Schiţe, Amintiri”, apărut în anul 1908. Întreaga acțiune se derulează în jurul a două personaje, tema fiind cea a favoritismului.

Totodată, schița Triumful talentului se numără printre operele care tratează tematica „Școala”, motiv pentru care este posibil să regăsești un fragment din acest text în manualul tău de limba și literatura română pentru clasa a IX-a. Pentru a te ajuta să dai cele mai bune răspunsuri la exercițiile întâlnite în manual, dar și la întrebările dascălilor, profesorii noștri ți-au pregătit acest eBook, iar în cadrul comentariului vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege schița scrisă de Ion Luca Caragiale.

Citește cu atenție atât eseurile în care se prezintă rezumatul acțiunii, cât și cele care conțin caracterizarea lui Niță Ghițescu sau a lui Ghiță Nițescu și vei înțelege motivele pentru care opera este una de actualitate și în zilele noastre, scoțând în evidență corupția de la nivelul societății.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Triumful talentului

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.