Lock

Două loturi

Lock

Nuvela Două loturi a fost scrisă de către Ion Luca Caragiale în anul 1901, fiindu-i dedicată lui Constantin Dobrogeanu-Gherea. Opera prezintă întorsătura ciudată pe care o poate lua viața omului banal după un eveniment de mare impact. Mai exact, este prezentat un episod din viața lui Lefter Popescu, care află care a câștigat la loto cu ambele bilete cumpărate, însă constată și faptul că a pierdut biletele.

Care este deznodământul acestei povești și care sunt întâmplările prin care trece personajul principal în goană după găsirea biletelor sunt informații pe care le poți citi accesând eBook-ul pe care l-au redactat profesorii noștri de limba și literatura română. Vei vedea care sunt detaliile pe care trebuie să le conțină un comentariu și cum trebuie acesta structurat pentru a obține o notă cât mai mare, vei putea citi o caracterizare a lui Lefter Popescu, dar vei afla și argumentele pentru care opera Două loturi este considerată o nuvelă care aparține genului epic. Totodată, vei putea citi un rezumat și o fișă de lectură a acestui text.

Citind acest suport de studiu vei înțelege complexitatea personajelor și tevatura care se creează în jurul pierderii celor două bilete, astfel că vei putea rezolva cu succes orice cerință vei primi la ora de română.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Două loturi

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.