Popa Tanda

Nuvela Popa Tanda a fost scrisă de către Ioan Slavici și prezintă realitățile satului ardelenesc într-o manieră veridică, acesta fiind și motivul pentru care opera este considerată una realistă. Opera a fost publicată pentru prima dată în anul 1875, în revista „Convorbiri literare” și face parte din volumul „Novele din popor”.

Ca o alternativă la cărțile de comentarii cu informații exprimate într-un limbaj greoi și întortocheat, echipa Liceunet a conceput acest eBook cu explicații legate de nuvela Popa Tanda. Așadar, vei găsi un rezumat al operei, vei putea citi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea redacta un comentariu complex, dar vei afla și care sunt principalele trăsături de caracter ale preotului Trandafir. În plus, vei putea citi și alte materiale precum momentele subiectului, care te vor ajuta să înțelegi povestea preotului care reușește să schimbe în bine viața locuitorilor dintr-un sat transilvănean.

Nuvela pornește de la ideea conform căreia numai prin muncă cinstită se poate construi o viață împlinită, îndestulată și fericită și prezintă încercările preotului Trandafir de a-i învăța pe enoriași să ducă un trai mai bun.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Popa Tanda

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.