Inocenții de Ioana Pârvulescu

Inocenții este cel de-al treilea roman al autoarei Ioana Pârvulescu, fiind publicat pentru prima oară în anul 2016, după „Viața începe vineri” și „Viitorul începe luni”. 

Opera are un caracter autobiografic, însă, înainte de toate, este un roman care spune povestea Anei, fiica unei familii de intelectuali, care de-a lungul acțiunii este personaj-narator. Trecutul este prezentat prin ochii unui copil, însă evenimentele sunt privite prin ochii adultului. Acțiunea operei este una foarte variată, fiind rememorate foarte multe experiențe din anii copilăriei.

Pentru a afla mai multe informații despre acest text, dar și pentru a te ajuta să înțelegi mai bine stilul scriitoarei Ioana Pârvulescu, editorii Liceunet ți-au pregătit rezumatul și rezumatul pe capitole, dar și fișa de lectură sau comentariul operei.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

Capitolul XV

Este descrisă iarna în Brașov, dar și la munte, unde copiii își petreceau adesea vacanțele. Ana își amintește peripețiile avute într-o iarnă, pe când se afla la munte cu fratele și restul familiei, iar Ștefi, unul dintre prietenii lor, se pierde de ei. În final, băiatul este găsit, iar cu toții răsuflă ușurați.

Accesează eBook-ul și citește toate informațiile despre romanul Inocenții. 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Inocenții de Ioana Pârvulescu

[6]
Review-urile utilizatorilor
 • 07.11.2021
  Scris de Elev in clasa a 5-a
  super
 • 23.04.2023
  Scris de Elev in clasa a 7-a
 • 20.10.2022
  Scris de Elev in clasa a 9-a
 • 06.10.2022
  Scris de Elev in clasa a 9-a