Ghid | Inecuații

Acest ghid conține informații privind inecuațiile, capitol studiat atât pe parcursul clasei a IX-a, cât și pe parcursul clasei a X-a, în cazul în care urmezi unul dintre profilele matematică - informatică, științele naturii, tehnologic sau pedagogic.

În rezolvarea unei inecuații, trebuie să apelezi la metodele de rezolvare ale unei ecuații corespunzătoare. De aceea, profesorii noștri specializați de matematică te sfătuiesc ca înainte de a citi informațiile din acest ghid, să consulți ghidul Ecuații.

La fel ca și ecuațiile, inecuațiile pot fi de mai multe feluri; fiecare tip de inecuație este studiat separat, în primele 6 capitole care alcătuiesc acest ghid, ultimul fiind destinat exercițiilor rezolvate complet și pas cu pas de echipa Liceunet special pentru tine.

Materialul este structura pe 7 capitole, în funcție de tipul de inecuație cunoscută. Primele 6 capitole ale ghidului nostru conțin noțiuni teoretice despre inecuațiile de gradul 1 și 2, iraționale, exponențiale, logaritmice și trigonometrice, precum și o parte destinată exemplelor cu inecuații, iar ultimul capitol este structurat, la rândul său, în mai multe secțiuni, câte una cu exerciții pentru fiecare tip de inecuații studiat anterior.

Pentru fiecare tip de inecuații vei vedea, în paginile separate ale fiecărui capitol în parte, exemple și exerciții rezolvate; astfel, noțiunile teoretice vor fi înțelese mai bine și tu vei putea să rezolvi orice tip de inecuații, fără a întâmpina dificultăți.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Inecuații

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.