Ghid | Inecuații

Vrei să te descurci mai bine la orele de matematică? Vrei să ai note cât mai mari la clasă și să obții punctaje cât mai bune la diverse teste, concursuri, dar mai ales la examenul de Bacalaureat?

Atunci accesează cu încredere Ghidul | Inecuații elaborat special pentru tine de către profesorii de matematică din cadrul echipei Liceunet. Acest eBook conține atât informații generale despre inecuații, cât și exemple de inecuații, iar la sfârșit, îți arată rezolvări complete ale unor exerciții cu inecuații.

Materialul este structura pe 7 capitole, în funcție de tipul de inecuație cunoscută. Primele 6 capitole ale ghidului nostru conțin noțiuni teoretice despre inecuațiile de gradul 1 și 2, iraționale, exponențiale, logaritmice și trigonometrice, precum și o parte destinată exemplelor cu inecuații, iar ultimul capitol este structurat, la rândul său, în mai multe secțiuni, câte una cu exerciții pentru fiecare tip de inecuații studiat anterior.

Toate noțiunile din eBook-ul nostru, atât cele teoretice, cât și cele practice, te vor ajuta să înveți ce este o inecuație, ce tipuri de inecuații avem, ce exemple de inecuații putem da și cum putem rezolva inecuațiile în funcție de tipul acestora.

Așadar, citește informațiile din eBook-ul Ghid | Inecuații pentru a fi cât mai bine pregătit din acest capitol, studiat în cadrul orelor de matematică de pe parcursul claselor a IX-a și a X-a, de către elevii care urmează profilele matematică - informatică, științele naturii, tehnologic și pedagogic.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Inecuații

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.