Lock

Încălzirea globală și schimbările climatice

Lock

Încălzirea globală este una dintre cele mai mari problematici cu care se confruntă lumea. Încălzirea globală este doar unul dintre aspectele schimbărilor climatice, acestea cuprinzând și alte fenomene pe lângă încălzirea globală.

În acest referat îți explicăm clar ce înseamnă încălzirea globală și schimbările climatice. De asemenea, ne referim atât la schimbările climatice în general cât și la schimbările climatice din România.

Printre cauzele majore ale încălzirii globale, și implicit ale schimbărilor climatice, se numără acumularea de gaze precum dioxidul de carbon (CO2) în atmosferă. Citește în acest referat și care sunt alte cauze ale încălzirii gobale și efectele acestora asupra Planetei și oamenilor.

Una dintre cele mai cunoscute voci ce adresează problematica schimbărilor climatice este activista de mediu Greta Thunberg. În 2018, la numai 15 ani, Greta a protestat în zilele de școală în fața Parlamentului Suedez, cerând ca problemele climatice să fie luate în serios. Protestele sale au inspirat mai multe grupuri de elevi să protesteze pentru mediu.

Accesează referatul despre încălzirea globală și citește mai multe despre activitatea Gretei Thunberg, precum și alte date importante despre schimbările climatice!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Încălzirea globală și schimbările climatice

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.