Lock

Planeta celor doi sori

Lock

Planeta celor doi sori este o povestire scrise de către Horia Aramă și a fost publicată pentru prima dată în anul 1986 în almanahul Anticipația. Textul se încadrează în categoria povestirilor științifico-fantastice și prezintă povestea unui explorator spațial ce a ajuns la bordul unei nave pe planeta celor doi sori, Ahra, ce a fost colonizată de pământenii de pe Terra.

Fiind o operă reprezentativă pentru scrierile science-fiction românești, este posibil să studiezi Planeta celor doi sori de Horia Aramă la ora de limba și literatura română, drept urmare, echipa Liceunet îți pune la dispoziție mai multe materiale care te vor ajuta să înțelegi mesajul acestei opere. Cu ajutorul rezumatului îți vei reaminti întâmplările la care ia parte exploratorul pe planeta Ahra, în capitolul caracterizarea personajelor vei descoperi portretul personajului secundar al textului, Riluri, fișa de lectură sau apartenența la specie, iar eseul în care a fost demonstrată apartenența la genul epic îți va folosi și pentru a înțelege mai bine povestea scrisă de Horia Aramă.

Accesează eBookul despre Planeta celor doi sori pentru a vedea cum este prezentată viața locuitorilor unei planete fictive, complet diferită de cea de pe Terra, văzută prin ochii unui explorator spațial pământean.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Planeta celor doi sori

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.