Hamlet by William Shakespeare

Acest eBook reprezintă ajutorul de care ai nevoie pentru a face o analiză complexă a capodoperei Hamlet, operă scrisă de William Shakespeare. Faimosul dramaturg a trăit între 1564-1616. 

eBook-ul este redactat în limba engleză și îți va fi de mare ajutor dacă la ora de limba engleză vei studia acest text, dar avem și rezumatul în limba română.

„Tragedia lui Hamlet, Prințul Danemarcei”, cunoscută drept Hamlet, este o piesă scrisă de către William Shakespeare între anii 1599 și 1602. Acțiunea are loc în Danemarca, iar tema principală a operei este răzbunarea. Prințul Hamlet al Danamercei dorește să se răzbune pe unchiul său Claudius după ce fantoma tatălui său, regele Hamlet, apare și îl anunță că cel care i-a ucis tatăl este însuși Claudius. Acesta și-a ucis propriul frate, devenind moștenitorul tronului și s-a căsătorit regina, rămasă văduvă în urma uciderii regelui.

Hamlet este cea mai lungă piesă a lui William Shakespeare și este considerată una dintre cele mai bune și mai influente opere ale literaturii universale.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Hamlet by William Shakespeare

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.