Lock

Iepurele, ogarul și copoiul

Lock

Fabula Iepure, ogarul și copoiul a fost scrisă de către Grigore Alexandrescu și publicată în ultimul volum al scriitorului „Meditații, elegii, epistole, satire și fabule”, în anul 1863. Opera are ca temă satirizarea sistemului juridic defectuos și corupt.

Totodată, fabula Iepurele, ogarul și copoiul, scrisă de Grigore Alexandrescu, se numără printre operele propuse de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării pentru a fi studiate în clasa a XI-a, la disciplina limba și literatura română, astfel că echipa Liceunet îți pune la dispoziție mai multe materiale care te vor ajuta să înțelegi mesajul și să răspunzi corect la întrebările din manualul de limba română. 

Așadar, citind rezumatul operei îți vei aminti care este povestea narată, eseul care conține apartenența la specie te ajuta să îți reamintești trăsăturile fabulei, iar fișa de lectură îți va fi de folos pentru a reține cât mai ușor toate detaliile importante. De asemenea, comentariul îl poți folosi ca sursă de inspirație pentru a scrie un eseu elaborat.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Iepurele, ogarul și copoiul

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 11.03.2021
    Scris de Elev in clasa a 10-a