A. Pluralul substantivelor

Pluralul substantivelor în Engleză (Plural of noun in English) poate crea dificultăți elevilor. Cu ajutorul nostru însă, vei reuși să-ți clarifici toate problemele tale legate de gramatica Limbii Engleze.  O parte foarte importantă a capitolului despre substantive o reprezintă pluralul substantivelor în engleză sau „plural of nouns”.

În limba engleză, ca și în limba română, există categoria gramaticală a numărului, care definește un substantiv sau mai multe substantive. Mai mult decât atât, ele se vor împărți în

  • countable nouns - acele substantive care pot fi numărate (girl, car, house)
  • uncountable nouns - acele substantive care nu pot fi numărate, dar care denumesc noțiuni văzute ca și un întreg (sugar, water, money).  

În continuare, vom trata pluralul substantivelor numărabile, urmând să dedicăm un capitol special diferențelor dintre countable/uncountable nouns, cu explicațiile de rigoare.

Pluralele regulate (Regular Plurals)

„Plural of nouns - Rules” este subcapitolul care îți va arăta modalitatea corectă de a forma pluralul pentru toate substantivele regulate în limba Engleză.

Profesorii noștri au redactat regulile despre plural of nouns și le-au structurat simplu, ușor de înțeles, în tabele și liste cu exemple concrete.

Cu siguranță, în ceea ce privește „plural of nouns - rules” ai observat deja că terminația -s este cea tipică pentru recunoașterea formei de plural reg...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in