Plus verbs

În capitolul care urmează, profesorii noștri de limba engleză ți-au pregătit o listă comună cu cele mai des folosite verbe prepoziționale și cu particulă adverbială.

Deoarece știm că „phrasal verbs” pot reprezenta un capitol nu tocmai ușor pentru elevii care studiază limba engleză, aici vei găsi o „phrasal verbs - list” împreună cu cele mai populare prepoziții.

În plus, fiecare „phrasal verb” și prepoziție sunt însoțite de cel puțin un exemplu corect, dar simplu. Astfel, vei înțelege folosire corectă a acestui tip de verbe.

Drept urmare, fie că vei avea o temă legată de „verbs with prepositions in English” sau te pregătești pentru un examen, folosind capitolul nostru vei înțelege acest subiect în totalitate.

 

În ceea ce privește „verbs with prepositions in English”, deoarece o prepoziție cere un complement, doar verbele tranzitive pot fi urmate de acestea.

Este foarte important, pe de-o parte, să facem distincția între verbele prepoziționale și verbele cu particulă adverbială (phrasal verbs)...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in