Ghid - Rapoarte, procente și proporții

0 0 0 0 0 0 (0 review-uri)

Ești în clasa a VI-a și ai început să studiezi la orele de matematică capitolul „Rapoarte, procente și proporții”? Sau ești în clasa a VIII-a și vrei să recapitulezi materia pentru a fi cât mai bine pregătit pentru examenul de Evaluare Națională?

Atunci accesează cu încredere materialul „Rapoarte, procente și proporții” pentru a vedea ce informații au elaborat special pentru tine profesorii noștri de matematică din cadrul echipei Liceunet.

Acest eBook este structurat în 4 capitole, astfel:

  • Rapoarte;
  • Procente;
  • Proporții;
  • Mărimi direct și invers proporționale. 

În plus, pentru fiecare noțiune prezentată în acest ghid, profesorii specializați de matematică ai echipei noastre ți-au pregătit și câte un set de exemple rezolvate complet, pentru ca tu să înțelegi cât mai bine noțiunile de rapoarte de numere, procente, proporții, proporții derivate, mărimi direct proporționale, mărimi invers proporționale sau regula de trei simplă.

Așadar, dacă vrei să fii cât mai bine pregătit din capitolul „Rapoarte, procente și proporții” și dacă vrei să te descurci cât mai bine la Subiectul I la examenul de Evaluare Națională, unde cu siguranță vei primi un exercițiu care se rezolvă fie cu rapoarte, fie cu procente sau proporții, accesează cu încredere acest material de matematică.

Click aici pentru a citi eBook-ul acum