Ghid | Prisma

Acest material educațional dedicat elevilor de clasa a VIII-a, intitulat Ghid | Prisma, cuprinde noțiuni teoretice generale, dar și exerciții rezolvate complet cu și despre prismă.

Ghidul nostru este structurat în două capitole, primul fiind unul introductiv, iar al doilea este unul mai detaliat, în care ți se vor descrie diferite tipuri de prismă.

Primul capitol, intitulat Descriere și reprezentare, îți prezintă câteva noțiuni generale despre acest corp geometric. Accesând acest prim capitol, vei vedea cum se definește o prismă, care îi sunt elementele și cum e reprezentată o prismă, noțiuni fără de care nu am putea vorbi despre diverse corpuri geometrice prismatice.

Chiar din denumirea celui de-al doilea capitol, Tipuri de prismă, ne dăm seama că se vorbește de o clasificare a prismelor. De asemenea, în acest capitol vom prezenta în detaliu noțiuni importante despre cinci dintre aceste prisme. Mai precis, vom vorbi despre paralelipipedul dreptunghic, cub, prisma triunghiulară, prisma patrulateră și nu în ultimul rând, despre prisma hexagonală.

Așadar, accesează cu încredere Ghid | Prisma și află care sunt diferențele dintre tipurile de prismă prezentate în acest material.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Prisma

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.