Evaluare Națională Română | Clasa a VIII-a | Sesiunea specială 2016

Ești unul dintre elevii care vor susține sesiunea specială a Evaluării Naționale la Limba română? Cu ajutorul echipei Liceunet vei putea vedea dacă ai greșit ceva la examen și îți vei putea calcula punctajul chiar înainte de afișarea rezultatelor oficiale.

În paginile acestui eBook vei găsi o variantă de rezolvare a celor două subiecte de la examenul din data de 7 iunie 2016, iar marele avantaj este că ele au fost soluționate în funcție de bareul eliberat de către Ministerul Educației și Cercetării.

Așadar, în data de 7 iunie 2016 accesează „Evaluare Națională Română | Clasa a VIII-a | Sesiunea specială 2016” și vei vedea cum arată o rezolvare de nota 10.

În plus, dacă vei susține sesiunea din vară a Evaluării Naționale, acest eBook îți va fi de mare ajutor pentru că vei vedea care este structura examenului de anul acesta și care sunt noțiunile din care vei putea fi testat.

Accesează acest material cu rezolvările de la sesiunea specială a Evaluării Naționale de la Limba română și vei vedea cum trebuia să rezolvi cele două subiecte primite la examen pentru a obține un punctaj cât mai mare.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Evaluare Națională Română | Clasa a VIII-a | Sesiunea specială 2016

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.