Evaluare Națională Română | Clasa a VIII-a | Sesiunea iunie 2016

Vrei să obții o notă cât mai mare la examenul pe care îl vei susține la sfârșitul clasei a VIII-a la Limba română? Ai nevoie de câteva sfaturi pentru a putea rezolva corect cerințele pe care le vei primi la cele două subiecte? Vrei să vezi care sunt noțiunile pe care ar fi trebuit să le stăpânești dacă ai fi susținut proba la Limba română în data de 27 iunie 2016?

În cazul acesta, te sfătuim să accesezi „Evaluare Națională Română | Clasa a VIII-a | Sesiunea iunie 2016” pentru că imediat după proba din 27 iunie 2016, profesorii de română cu care colaborează echipa Liceunet vor rezolva cerințele întâlnite la cele două subiecte și îți vor oferi o posibilă varinată de răspuns. Partea cea mai bună este că aceste cerințe vor fi rezolvare conform baremului propus de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării, astfel că vei putea vedea cum arată o lucrare de nota 10.

În plus, dacă ești unul dintre elevii care au susținut examenul la română în data de 27 iunie, vei avea avantajul de a-ți calcula punctajul obținut cu mult înainte de afișarea rezultatelor oficiale.

Accesează acest eBook care conține răspunsurile de la Evaluarea Națională la Limba română, sesiunea iunie 2016, pentru a vedea cum te-ai descurcat la examen sau pentru a exersa pentru sesiunile ce vor urma.

Spor la învățat și baftă la examene! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Evaluare Națională Română | Clasa a VIII-a | Sesiunea iunie 2016

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.