Ghid | Ecuații și inecuații

Fie că ești elev în clasa a 5-a, a 7-a sau a 8-a trebuie să știi ce sunt ecuațiile și inecuațiile și mai ales cum se rezolvă acestea, folosind diferite formule și proprietăți.

Conform DEX, o ecuație reprezintă o relație matematică între mai multe mărimi cunoscute și necunoscute, valabilă numai pentru anumite valori ale mărimilor necunoscute.

Accesând capitolele componente Ghidului | Ecuații și inecuații vei învăța câteva metode ușoare și utile de a rezolva atât ecuațiile de gradul 1 și 2, cât și inecuațiile de gradul 1, dar și sistemele cu 2 ecuații pentru a afla necunoscutele cerute.

În acest ghid, profesorii experimentați de matematică din cadrul echipei Liceunet ți-au pregătit mai întâi noțiunile teoretice detaliate, urmând ca mai apoi să îți arate cum să aplici fiecare definiție și proprietate în rezolvarea unor exerciții și probleme cu ecuații sau inecuații, care se studiază pe parcursul orelor de matematică în gimnaziu.

Primul capitol este intitulat Ecuații care se studiază în gimnaziu, iar în el vom studia ecuații de de gradul întâi și de gradul al doilea.

Al doilea capitol este intitulat Inecuații care se studiază în gimnaziu, unde vom vorbi despre cum rezolvăm o inecuație de gradul întâi, iar ultimul capitol este rezervat Sistemelor de ecuații studiate în gimnaziu.

De asemenea, profesorii noștri te învață ce sunt sistemele de ecuații și cum se rezolvă corect și ușor acestea prin intermediul exercițiilor rezolvate de către aceștia în cel de-al treilea capitol al ghidului nostru pe care te sfătuim să le urmărești cu mare atenție.

Vei vedea că fiecare noțiune teoretică a acestui ghid este aplicată corect în rezolvarea unor exerciții și probleme de către profesorii noștri, tocmai pentru a-ți arăta rolul definițiilor și ale proprietăților în rezolvarea unor probleme cu ajutorul ecuațiilor și a inecuațiilor.

Fii cel mai pregătit elev din clasa ta, accesând și citind cu mare atenție Ghidul | Ecuații și inecuații pentru elevii de gimnaziu.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Ecuații și inecuații

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.