Calculul coeficientului de elasticitate

Acest material prezintă calculul coeficientului de elasticitate. Studierea acestui ghid te va ajuta să înţelegi sau să îți reamintești modul de calcul al coeficientului de elasticitate și să te pregătești pentru examenul de Bacalaureat la Economie.

Cu ajutorul exemplelor oferite în acest ghid vei reuși să înţelegi modul de rezolvare al problemelor.

Am observat că una din problemele care au fost date cu regularitate la disciplina economie a examenului de Bacalaureat în ultimii se referă la calculul coeficientului de elasticitate. În 4 din ultimii 5 ani s-au dat probleme unde s-a cerut calcularea elasticității ofertei sau a cererii.

În prima parte a ghidului vei găsi definirea coeficientului de elasticitatea, importanța și clasificarea acestuia, după care vom prezenta formulele de calcul și utilizarea acestora pentru a rezolva probleme, iar în ultima parte a ghidului vei găsi rezolvarea la câteva probleme care au fost date la examenele de Bacalaureat din anii precedenți. 

Citește acest ghid și vei înțelege mai ușor importanța aplicării și calculării corecte a coeficientului de elasticitate fie că primești problema la teză, Bacalaureat sau ca și temă.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Calculul coeficientului de elasticitate

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.