Structura

Atunci când realizezi un text argumentativ este foarte important să ții cont de câteva reguli foarte importante - una dintre ele este legată de structura pe care acesta trebuie să o urmeze. În capitolul Structura textului argumentativ pentru Bac profesorii noștri de limba și literatura română ți-au explicat, pe înțelesul tău, ce pași trebuie să urmezi pentru a avea un text care să primească nota maximă la examen sau la lucrări și teze.

Așadar, înainte de a scrie propriul tău text argumentativ îți recomandăm să accesezi această pagină pentru a observa toate detaliile legate de structură. În felul acesta te vei asigura că lucrarea ta pentru cerința B a subiectului 1 este corectă, iar nota obținută e tine la Bacalaureat va fi 10.

Citește acest capitol pe care echipa Liceunet ți-l pune la dispoziție și vei ști exact care este structura pe care trebuie să o aibă un text argumentativ (în mare: introducere, argumente, concluzie). În plus vei găsi și alte informații sau explicații care te vor ajuta să redactezi un material cât mai bun.

Fragment din text:

”Structura unui text argumentativ este următoarea: introducere, argumente și concluzie.

1. Introducerea reprezintă ideea de la care se pornește și care trebuie argumentată.

2. Structura textului argumentativ vizează, în al doilea rând, argumentarea,...”

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in