Cum să scrii un correo/carta informal în spaniolă

În ghidul Cum să scrii un correo/carta informal în spaniolă îți vom arăta modul de rezolvare al cerinţelor de la examenul de Bacalaureat la limba spaniolă.

În cele ce urmează ne vom ocupa de soluţionarea Subiectului I din cadrul Producerii de mesaje scrise (correo sau carta informal), de la Proba C a Bacalaureatului pentru limbi străine.

În plus, pe parcursul acestui ghid vei vedea care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinești, pentru a elabora cu succes răspunsul la acest subiect, având în vedere nivelul lingvistic cerut, și anume B2.

Aceste informații îţi vor folosi nu doar ca îndrumător pentru pregătirea la Bacalaureat, ci și în pregătirea ta generală în ceea ce priveşte studiul limbii spaniole, deoarece scrierea unei carta informal sau a unui email informal reprezintă un mijloc de comunicare comun în zilele noastre. 

Totodată, spre deosebire de cel formal, registrul informal nu pune atât de mult accentul pe stilul de redactare, el fiind unul colocvial

Sigur, trebuie să respecţi normele gramaticale impuse, însă și din acest punct de vedere stilul informal e flexibil, având și denumirea de ”stil popular”. Vom detalia aceste elemente în cele ce urmează.

Accesează acest ghid pentru Bacalaureat și pregătirea la spaniolă va deveni mai simplă!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Cum să scrii un correo/carta informal în spaniolă

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.