Teorema Kronecker - Capelli

În cazul sistemelor care au m = n, dar determinantul matricei asociate sistemului este nul, dar și în cazul sistemelor în care m și n sunt diferite, m\neq n, utilizăm teorema Kronecker - Capelli, fapt pentru care următoarea pagină a ghidului nostru este destinată acestei teoreme.

Accesând cu încredere pagina Teorema Kronecker - Capelli vei învăța cum să folosești această teoremă importanță a capitolului Sisteme de ecuații liniare pentru a rezolva un sistem într-o altă metodă, dacă acesta îndeplinește condițiile acestei teoreme.

Bineînțeles, nu vei știi să aplici această teoremă, dacă nu știi cum este enunțată. Astfe, un prim pas este enunțarea acestei teoreme, urmând ca mai apoi să afli cazurile, în funcție de care putem determina ce tip este sistemul și cum i se poate afla soluția (dacă există), folosind această teoremă.

De asemenea, vei afla care sunt etapele de rezolvare a sistemului de ecuații liniare, folosind teorema Kronocker - Capelli și vei putea exersa aceste etape, rezolvând sistemul dat de către profesorii noștri de matematică.

Accesează pagina intitulată Teorema Kronecker - Capelli pentru a învăța să aplici corect această teoremă în rezolvarea sistemelor de ecuații liniare.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in