Metoda regulii lui Cramer

Dacă îți dorești să înveți un alt mod de a rezolva un sistem de n ecuații liniare cu n necunoscute, n\in\{2,3\}, folosind determinanți, atunci accesează cu încredere pagina Metoda regulii lui Cramer.

În cadrul acestei secțiuni profesorii noștri te învață ce este un sistem Cramer, ce presupune regula lui Cramer și cum se rezolvă sistemele de două ecuații, cu două necunoscute folosind această regulă a lui Cramer sau cum se rezolvă sistemele de trei ecuații, cu trei necunoscute folosind aceeași metodă a lui Cramer.

Pentru a putea urmări fiecare pas a rezolvării fie a unui sistem de 2 ecuații fie a unui sistem de 3 ecuații folosind metoda regulii lui Cramer, te sfătuim să urmărești cu mare atenție exemplele detaliate pregătite special pentru tine de către profesorii noștri de matematică.

Așadar, accesează cu încredere secțiunea intitulată simplu Metoda regulii lui Cramer, pentru a afla cum să rezolvi simplu și rapid un sistem de 2 ecuații sau un sistem de 3 ecuații folosind această regulă a lui Cramer.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in