Polinoame | Ghid

În acest eBook care a fost pregătit de către profesorii noștri pentru capitolul de algebră, intitulat Polinoame, vei găsi noțiunile învățate în clasele a XII-a pentru profilele matematică - informatică, științele naturii și tehnologic. 

Acest eBook este structurat pe 7 capitole, unde vei putea citit atât noțiuni teoretice, cât și exercițiile cu polinoame de clasa a 12a rezolvate complet și pas cu pas.

Accesând și urmărind informațiile acestui eBook, vei găsi în primul rând definiția unui polinom, care este forma algebrică a unui polinom, ce este o funcție polinomială, cum se află gradul unui polinom și care sunt condițiile ca două polinoame să fie egale. În următoarele pagini ți se vor prezenta operațiile care se pot efectua cu polinoame. Avansând în lectura acestui ghid vei întâlni noțiuni despre divizibilitatea polinoamelor, vei afla ce sunt polinoamele ireductibile și cum se pot descompune polinoamele în factori ireductibili. De asemenea vei afla și despre relațiile lui Viète și cum se pot rezolva ecuațiile algebrice cu coeficienți în mulțimile de numere cunoscute. Accesând si ultima parte a acestui ghid vei afla cum se rezolvă problemele cu polinoame de tip Bacalaureat, care au fost date în sesiunile anilor 2012-2015.

Așadar, te sfătuim să citești cu încredere ghidul pregătit pentru tine de către profesorii noștri, care te va ajuta să înțelegi mai bine, prin exemplele detaliate date, noțiunile capitolului algebrei, intitulat Polinoame, și totodată te va ajuta să te pregătești pentru examenul de Bacalaureat. 

Notă: Profilul pedagogic nu studiază acest capitol al algebrei.

Spor la învățat și baftă la examen! :)

Polinoame | Ghid

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.