Exerciții și probleme rezolvate

Secțiunea Exerciții și probleme rezolvate conține rezolvările complete ale unor probleme cu matrice date la câteva din sesiunile de Bacalaureat din perioada 2012-2020, fie că s-au propus ca model de subiect, fie ca s-au dat la una din sesiunile: sesiunea specială, sesiunea iunie-iulie sau sesiunea august-septembrie.

Pentru că, la disciplina matematică, examenul nu este același pentru toate profilele, am structurat și noi exercițiile rezolvate cu matrice de clasa a 11-a sau a 12-a în funcție de profilul pe care îl urmezi:

  • exerciții și probleme rezolvate pentru profilul mate-info
  • exerciții și probleme rezolvate pentru profilul științele naturii
  • exerciții și probleme rezolvate pentru profilul tehnologic
  • exerciții și probleme rezolvate pentru profilul pedagogic

Pentru profilele matematică-informatică, științele naturii și tehnologic, problemele cu matrice intervin, de obicei, în cadrul Subiectului II, exercițiul 1.

Pentru profilul pedagogic, însă, cele mai mari șanse pentru a întălni probleme cu matrice sunt la Subiectul III, în general cam primele 3-5 exerciții, restul rezolvăndu-se cu ajutorul sistemelor de ecuații.

Așadar, accesează această secțiune a Ghidului | Matrice pentru a vedea ce tip de exerciții și probleme cu matrice poți întâlni la examenul de Bacalaureat, indiferent de profilul pe care îl urmezi, pentru a fi mai bine pregătit și a lua note cât mai mari, atât la Bac, cât și la școală.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in