Ghid | Limite de șiruri

Acesta este eBook-ul pe care profesorii noștri ți l-au pregătit pentru capitolul Limite de șiruri; în acest ghid vei găsi noțiunile învățate în clasele a XI-a la analiză matematică pentru profilele matematică-informatică, științele naturii și tehnologic.

Citește paginile acestui eBook și vei afla ce este un șir de numere reale, ce fel de șiruri putem întâlni (monotone, mărginite), ce este limita unui șir de numere reale, ce fel de operații cu șiruri și cu limite de șiruri se pot efectua, care sunt criteriile de existență a limitei unui șir și care sunt limitele anumitor șiruri remarcabile.

Acest ghid conține patru capitole, în care vei afla noțiuni generale despre șiruri de numere reale, limite de șiruri, operații cu limite de șiruri, criterii de existență a limitei unui șir și limite de șiruri remarcabile.

Așadar, citește cu atenție acest eBook care a fost pregătit special pentru tine și vei avea ocazia să înveți noțiunile generale din capitolul Limite de șiruri; astfel vei putea obține note mari la școală și vei fi mai bine pregătit pentru examenul de Bacalaureat, indiferent de profilul pe care îl urmezi.

Spor la învățat! :)

Ghid | Limite de șiruri

[2]
Review-urile utilizatorilor
  • 10/02/2019
    Scris de Elev in clasa a 11-a
    forta
  • 10/05/2020
    Scris de Elev in clasa a 12-a