Lock

Limite de funcții | Ghid

Lock

Acesta este ghidul pregătit de către profesorii noștri specializați de matematică pentru capitolul Limite de funcții, studiat în cadrul orelor de analiză matematică din clasa a XI-a pentru profilele matematică-informatică, științele naturii și tehnologic.

Citind acest eBook vei afla ce este limita unei funcții într-un punct, cum se definesc limitele laterale ale unei funcții într-un punct, care sunt limitele funcțiilor elementare în puncte în care funcțiile nu sunt definite, ce fel de operații cu limite de funcții se pot efectua, care sunt criteriile de existență a limitei unei funcții într-un punct și ce sunt asimptotele unei funcții.

Materialul nostru, intitulat Ghid | Limite de funcții, este structurat în 5 părți, astfel:

Deci, accesează cu încredere acest eBook și citește cu atenție informațiile acestuia, care au fost pregătite special pentru tine și pentru pregătirea ta la matematică; astfel vei avea ocazia să înveți lucruri noi sau să aprofundezi cunoștințele deja dobândite, obținând note mai mari la școală. În plus, vei fi mult mai bine pregătit pentru proba de matematică a Bacalaureatului și vei putea merge fără foarte multe emoții la examen.

Spor la învățat! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Limite de funcții | Ghid

[3]
Review-urile utilizatorilor
  • 01/29/2022
    Scris de Elev in clasa a 12-a
  • 10/05/2020
    Scris de Elev in clasa a 12-a
  • 09/26/2020
    Scris de Profesor de gimnaziu