Cum pregătim un raport sau o propunere

Acest capitol îți va oferi „tips for writing a report/project proposal”, deoarece acestea reprezintă o cerință întâlnită la Olimpiada Națională, unde elevilor li se prezintă o situație care va trebui analizată (iar limita de cuvinte pentru redactarea unui raport (report) sau a unei propuneri de proiect (project proposal) este de aproximativ 300 în ambele cazuri).

În ceea ce privește diferența dintre „writing a report in English” și „writing a project proposal in English”, profesorii noștri îți vor explica principala diferență.

Accesează acest eBook și, fie că ai nevoie de ajutor de „tips for writing a report/project proposal” pentru Olimpiada de limba engleză sau pur și simplu dorești să ajungi la un nivel mai avansat al limbii engleze, aici vei găsi toate informațiile, sfaturile și exemplele necesare.

Mai jos poți observa un preview al capitolului „Cum pregătim un raport sau o propunere”.

Spre deosebire de eBook-urile anterioare care arătau pașii de urmat pentru a scrie diferite tipuri de eseuri creative, reports and project proposals cer un limbaj mai tehnic și o capacitate de sinteză mai mare....

 

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in