Ecuații de gradul I

Înainte de a citi conținutul acestei prime secțiuni a ghidului nostru, te sfătuim să citești următorul material, intitulat Ghid | Funcția de gradul I, deoarece acest prim tip reprezintă ecuația atașată funcției de gradul I.

Accesând Ecuații de gradul I, vei afla, în primul rând, cum se definește acest prim tip de ecuație, cum se rezolvă, iar înainte de a trece la secțiunea următoare vei găsi exemple și exerciții cu ecuații de gradul 1 rezolvate complet și pas cu pas de către profesorii de matematică ai echipei Liceunet.

Pe lângă noțiunile enumerate mai sus, în cadrul acestei pagini, vei afla de asemenea cum se definește soluția ecuației de gradul 1, când putem spune că două ecuații sunt echivalente, precum și care este proprietatea de unicitate a soluției ecuației de gradul 1.

Folosind algoritmul de rezolvare al acestei ecuații, în subsecțiunea intitulată Exerciții cu ecuații de gradul 1, vei putea urmări rezolvările complete și pas cu pas ale câtorva exerciții cu ecuații de gradul 1 pregătite cu mare atenție de către profesorii noștri experimentați de matematică.

Așadar, accesează această primă secțiune, pentru a afla totul despre ecuația de gradul 1 și cum se rezolvă aceasta prin exercițiile cu ecuații de gradul 1 pregătite pentru tine la finalul acestei prime pagini a Ghidului | Ecuații.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in