Cum scrii un e-mail și o scrisoare informale în franceză

Proba C de evaluare a competenţelor lingvistice la limba franceză, din cadrul Examenului de Bacalaureat este compusă din două părți care vizează redactarea unor mesaje scrise, sub forma unui email sau a unei scrisori informale de mărime relativ redusă și cu un grad de dificultate scăzut (80-100 de cuvinte), cât și a unui eseu mai complex și cu un grad de dificultate mai ridicat.

SUBIECTUL I valorează 40 de puncte și se va evalua conținutul textului, organizarea acestuia, folosirea corectă a vocabularului și a structurilor gramaticale tipice nivelului de limbă cerut.

În acest e-Book vom trece prin punctele principale despre cum să creezi un email sau o scrisoare în manieră informală (comment écrire une lettre informel și comment écrire courrier eléctronique informel), respectând cerințele impuse de acestea atât în cadrul unui examen cât și în viața de zi cu zi. 

În plus, îți vom prezenta diferența dintre un mesaj informal și unul formal, pentru a nu avea niciun dubiu legat de stilul pe care trebuie să îl folosești la rezolvarea subiectului propus. 

Accesează acest eBook și vei știi „comment écrire une lettre informel” (cum să scrii o scrisoare informală) și „comment écrire courrier eléctronique informel” (cum să scrii un email informal) de nota 10! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Cum scrii un e-mail și o scrisoare informale în franceză

[2]
Review-urile utilizatorilor
  • 08.03.2019
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    cum se scrie o cere
  • 06.05.2021
    Scris de Elev in clasa a 9-a