Probleme și exerciții cu integrale rezolvate

În acest capitol vei găsi probleme și exerciții în care intervine calculul integral care au fost date la probele de matematică din cadrul examenului de Bacalaureat din perioada 2012-2015.

Deoarece elevii care urmează profilul pedagogic nu studiază capitolul „Calcul integral” în cadrul orelor de matematică, secțiunea este împărțită astfel:

Accesând aceste pagini, vei găsi exerciții cu integrale rezolvate complet de către profesorii noștri special pentru tine, în funcție de profilul urmat.

Rezolvând toate aceste exerciții cu integrale, îți va fi mult mai ușor să rezolvi un astfel de exercițiu atunci când ți se va da la o lucrare, la teză sau chiar la un examen.

Exersând și rezolvând cât mai multe exerciții cu integrale, vei obține note cât mai bune, atât la clasă, cât și la examenul de Bacalaureat pentru care te pregătești.  

Așadar, accesează pagina care te interesează a capitolului Probleme și exerciții cu integrale rezolvate pentru a vedea ce exerciții cu integrale au selectat pentru tine profesorii noștri de matematică

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in